in

How We Mourn Covid’s Victims


LONDON — Piece by piece, the Covid-19 sanctuary was born on a hilltop in the town of Bedworth in central England. The process was meant to be a metaphor for a human life. Like bones fused over time, it grew taller as the memorial’s creators spent months joining intricate pieces of wood into a skeletal structure that finally stood on its own, 65 feet high.

Then they burned it all down.

There have always been monuments to commemorate the loss of life from calamitous events, such as the…



Read the Full Article Here nytimes

Written by Bourbiza Mohamed

A technology enthusiast and a passionate writer in the field of information technology, cyber security, and blockchain

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Russia Helps Iran Launch a Satellite Into Orbit

Nanny cam images of dermatologist ‘poisoning her radiologist husband with Drano’ emerge